10+1 tény, melyekre fokozottan figyelned kell, ha GINOP PLUSZ 1.2.1-21 pályázaton szeretnél indulni

A korábban VINOP 1.2.1-21 néven futó pályázat végül a GINOP PLUSZ 1.2.1-21 nevet kapta, de lényege ugyanaz maradt, a cégek digitalizációját segíti elő és ingatlanberuházás is megvalósítható belőle, mindez pedig akár 70%-os állami támogatással lehetséges. Nem is csoda, hogy emiatt rengeteg cég érdeklődik a pályázat iránt.

Készüljünk együtt a GINOP PLUSZ és DIMOP pályázatra 

Árajánlat kérése

A szoftverekre az ajánlatkérés már megkezdődött, így D4S rendszerünkre is tudsz kalkulációt kérni. Ebben segítünk is, hogyan tudod megcsinálni, rövid videónk és részletes leírásunk segítségével egyszerűen végig tudod vinni a folyamatot.

Ajánlatot csak belépés után, a regisztrációval rendelkező ügyfelek tudnak kérni a https://vallalkozzdigitalisan.hu/ weboldalon!

 

 

Várhatóan nyár elején lesz először beadható a pályázat, így aki indulni szeretne rajta érdemes minél előbb cselekedni, hiszen az első beadási időszak keretösszege feltehetőleg hamar el fog fognyi.

A pályázat elsődleges célja a vállalaton belüli technológia fejlesztése, melyre tökéletes megoldás lehet vállalatirányítási rendszerünk bevezetése. Cégünk termékei, a Dream4Sys és D4S szoftverek megfelelnek a pályázati követelményeknek és a törvényi előírásoknak, így lehetőség van a pályázat keretein belül a beszerzésükre.

Összefoglaljuk mik azok a fő irányvonalak, melyeknek mindenképp meg kell, hogy feleljen céged ahhoz, hogy pályázhass, illetve készítettünk egy GINOP PLUSZ pályázati kalkulátort is, mely segítségével gyorsan és egyszerűen megtudhatod, mekkora támogatási összegre lehetsz jogosult.

Pályázati kisokos - D4S és Dream4Sys válallatirányítási rendszerek

Nézzük, milyen fontos kritériumai vannak egy nyertes pályázatnak:

  1. Olyan mikro-, kis- vagy középvállalkozással rendelkezel, melynek van már legalább 1 lezárt teljes üzleti éve és nem tartozik EVA vagy KATA hatálya alá
  2. A legutolsó teljes lezárt üzleti évben az állományi létszám legalább 3 fő volt
  3. Kettős könyvvitelt vezet céged legalább már az előző lezárt üzleti év óta
  4. Nem Budapest területén kívánod megvalósítani a fejlesztést (Pest megyében sem mindenhol valósítható meg, a kiemelt települések listáját, melyeken indítható fejlesztés itt találod 
  5. A legutolsó teljes lezárt üzleti évben céged árbevétele legalább 10 millió Ft volt
  6. Önerővel kell rendelkezned, (minimum a projekt teljes költségének az állami támogatással csökkentett összege, kalkulátorunkban ezt is kiszámoljuk)
  7. Céged saját tőkéje a legutolsó lezárt üzleti évben pozitív volt
  8. Vállalkozásod nem minősül mezőgazdasági termelőnek
  9. Megvalósítandó fejlesztéseid nem dohánytermékek forgalmazásával/gyártásával kapcsolatosak és
  10. Fejlesztési igényeid nem irányulnak turisztikai fejlesztésre

      +1 Már meglevő megújuló energiát hasznosító rendszer bővítése nem támogatható

Amennyiben minden kritériumnak megfelelsz, jó eséllyel indulsz majd a pályázaton. 25 éves fennállásunk óta rengeteg nyertes pályázat van már a hátunk mögött, keress minket bátran és segítünk Neked is a pályázatírástól kezdve egészen a pályázat lezárásáig mindenben

 

Kérünk töltsd ki az alábbi űrlapot és kollégáink keresni fognak.

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje árajánlatát!
DREAM4SYS ERP - Vállalatirányítási rendszer
Kövesse cégünket: