DREAM4SYS ERP komplex vállalati digitális megoldások - GINOP PLUSZ-1.2.3-21

DREAM4SYS szoftverek nagy előnye, hogy - a modulok közötti automatizáltságnak köszönhetően - akár egyfős vállalkozás vagy 100 fős nagyvállalat számára egyszerűen használható, a lehető legkevesebb emberszükséglettel.

DREAM4SYS vállalatirányítási rendszer moduljai mindenben megfelelnek az elmúlt években a hazánkban kiírt pályázatokban lefektetett komplex vállalati digitális megoldások, szolgáltatások bevezetésének célzott támogatása követelményrendszernek, így akár Ön pályázati finanszírozással is hozzájuthat szoftvereinkhez! Itt a jó lehetőség Önnek, a GINOP PLUSZ-1.2.3-21 pályázat!

Rendszerünk a jelenlegi legmodernebb technológiával fejlesztettünk, ezért számos olyan funkcióval rendelkezik, melyek a mai fejlődő technológiai világban elengedhetetlenek azoknak a vállalkozásoknak, akik versenyképesek akarnak maradni a piacon.

Ha üzleti útra kell mennie vagy egy hosszabb utazást tervez, de szeretné menedzselni és nyomon szeretné követni a cégét érintő változásokat, nem kell aggódnia többé, hiszen rendszerünket üzleti felhőszolgáltatás keretében bárhonnan elérheti akár "okostelefonról" vagy "tabletről" is.

A vásárlási szokásokat szem előtt tartva több kedvező fizetési lehetőséget is kidolgoztunk az Ön számára! Ne feledje, DREAM4SYS termékünk moduljai: pályázatképesek!

 

Melyek ezek a lehetőségek?

Mivel a DREAM4SYS rendszere rendkívül rugalmas, ezért Ön az igényeinek megfelelően összeválogathatja azokat a modulokat, amelyeket használni szeretne, így nem kell a teljes szoftver díját megfizetnie.

Miután kiválasztotta az Önnek megfelelő elemeket, eldöntheti, hogy megvásárolja-e a termékeket vagy egy alacsonyabb összegért bérli a szolgáltatásokat, ameddig szüksége van rá.
Vállalkozásának fejlődésével újabb modulokra lehet szüksége, ezért meglévő rendszeréhez bármikor kapcsolhat újabb elemeket, melyeket a megrendelés után azonnal használatba is vehet. Ehhez nem kell újabb programot a számítógépére telepítenie.

Termékeink használata nem igényel semmilyen számítástechnikai képzettséget vagy szaktudást. Rendszerünket automatikus frissítésekkel és újításokkal tartjuk naprakész állapotban, melyek szintén nem igényelnek telepítést és nem tartalmaznak rejtett költségeket.

Reméljük, elnyeri tetszését a DREAM4SYS vállalatirányítási rendszere, ajánlja bátran ismerőseinek!

Hosszú távú és sikeres együttműködést kívánunk! És ne feledje, termékünk: GINOP PLUSZ pályázatképes!

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje árajánlatát!
DREAM4SYS ERP - Vállalatirányítási rendszer
Kövesse cégünket: