Rendszerüzemeltetés, IT karbantartás kis- és középvállalkozások számára

Munkatársaink naprakész tudása, szakmai tudása és a gyakorlattal eltöltött óráik száma, már önmagában is garanciát jelentenek az általunk üzemeltetett rendszerek magas szintű és megbízható működtetésére.

A dinamikusan fejlődő informatika folyamatos kihívás elé állítja a IT szakembereket. Biztos Önnel is előfordult, hogy egy nem várt pillanatban számítógépe lefagyott, nem működött a levelezés, adatai elvesztek vagy egyéb informatikai probléma akadályozta a munkavégzésben. Ha így van, akkor első kézből tapasztalta, hogy minden informatikai rendszer működésének alapfeltétele a megfelelő üzemeltetés, a folyamatos karbantartás.

A sokrétű rendszergazdai feladatoktól kezdve, a karbantartáson, szervizen, fejlesztésen át szinte felsorolni is nehéz, hogy mennyi mindenre kell odafigyelni ahhoz, hogy a rendszer működőképességét a megfelelő szinten lehessen tartani. Az egyre bonyolultabbá váló számítástechnikai berendezések és szoftverrendszerek mellett ma már elképzelhetetlen megfelelő szakértelem és tapasztalat nélkül ellátni ezeket az üzemeltetési feladatokat.

A Silicon Dreams Kft. az alábbi szolgáltatásokat kínálja partnerei számára:

  • Teljes körű üzemeltetési és rendszergazdai feladatok ellátása
  • Hardver- és szoftver karbantartási szerződések
  • Távfelügyeleti szolgálat
  • Szaktanácsadói feladatok ellátása (eseti vagy rendszeres megbízással)
  • Üzemeltetési- és rendszergazdai feladatok egy részének ellátása

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje árajánlatát!

 
DREAM4SYS ERP - Vállalatirányítási rendszer
Kövesse cégünket: