Iratkezelés és iktatás - átlátható dokumentumkezelés, környezettudatosság

Veled is előfordult már, hogy elveszett egy fontos dokumentum és órákig keresgélni kellett vagy meg sem találtad? Gondolj csak bele, mekkora segítség lenne, ha a vállalkozásoddal kapcsolatos összes irat, e-mail, levél, mind-mind egy helyen lenne és egyszerűen nyomon követhetővé válna!

A D4S ERP iktatás moduljának segítségével egységbe rendezheted a partnereiddel történő kommunikációit és könnyedén áttekinthetővé tehetsz minden projektet, ügyet, amely cégednél zajlik.

Miért válaszd a ERP rendszerünket?

Programozóink folyamatosan naprakész információkkal, kiegészítő funkciókkal látják el a szoftvert, ezen belül az iktató rendszert is, hogy megfeleljen az aktuális követelményeknek. A D4S ERP könnyen integrálható további külső rendszerekhez, növelve ezzel a vállalkozásod hatékonyságát. A felhőalapú rendszernek köszönhetően bárhonnan elérhető bármikor, csak internetre van szükség hozzá, így könnyedén megoldható munkavállalóid számára a home office lehetősége, illetve cégvezetőként mindig nyomonkövetheted vállalkozásod működését.

Az D4S ERP iktató rendszer előnyei:

  • Bejövő és kimenő e-mail, levél, dokumentumok egyszerű és gyors rögzítése
  • Felhasználóbarát és személyre szabható kezelőfelület
  • Automatikus iktatószám kiosztás
  • Iratok útjának nyomkövetése
  • Adatok importálása-exportálása
  • Gyors és összetett, tetszőleges szempontok alapján beállítható szűrési funkció
  • Struktúrált jogosultságkezelői felület
  • E-mail figyelmeztető üzenet lejáró határidejű ügyirat esetén
  • Felhasználói tevékenységek naplózása
  • Biztonsági mentés és archiválás a legmagasabb védelem érdekében

Hatékonyság, kényelem, egyszerűség

Az iktató rendszer rendkívül hatékony, mert a jövőben már nem kell órákig keresgélned egy szerződéshez vagy számlához tartozó teljesítési igazolást. Kényelmes is, mert nemcsak az irodából, hanem akár otthonról vagy utazás közben is hozzáférhetsz a dokumentumokhoz. Egyszerű, mert felhasználóbarát, könnyen átlátható és nem igényel semmilyen informatikai képzettséget a használata.

Környezettudatosság

A D4S ERP rendszer bevezetésével nagymértékben csökkenni fog a papírfelhasználás, hiszen digitalizált másolatok a programból elérhetővé válnak, így nem kell mindent több példányban kinyomtatni. Ezáltal pedig nemcsak a környezetet óvod, de pénzt is megtakarítasz!

Ha Te is szeretnél egy modern iktató rendszert bevezetni céged életébe, keress minket minél előbb és segítünk!

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje árajánlatát!
DREAM4SYS ERP - Vállalatirányítási rendszer
Kövesse cégünket: