A Te cégednek is szüksége van SaaS-re!

Manapság egy vállalkozás életében rendkívül fontos, hogy folyamatosan fejlődjön digitálisan, hiszen ez jelenti a jövőt. Ahhoz, hogy versenyképes maradhasson, informatikailag felkészültnek kell lennie és lépést kell tartania az állandóan változó környezettel. Ebben tökéletes partnere lehet egy SaaS alapú vállalatirányítási rendszer.

Mit tud nyújtani egy SaaS vállalatirányítási rendszer?

Az SaaS a Software as a Service rövidítése, mely összefoglalja azokat a programokat, melyek internetes platformon érhetők el bárki számára és nem pedig a számítógépre letöltve lehet használni őket. Az SaaS rendkívül modern és előremutató koncepció, érdemes vele foglalkozni. A vállalatirányítási vagy ügyviteli rendszer, másnéven ERP hatalmas segítség lehet céged mindennapi folyamatai során. Összefogja az egész működést, egy helyről kezelhetsz mindent, legyen szó számlázásról, raktárkezelésről, webshop üzemeltetésről vagy éppen iktatásról. A Silicon Dreams Kft-nél már évek óta fejlesztjük a D4S ERP-t, hogy minél jobban ki tudja szolgálni ügyfeleink igényeit. Természetesen az SaaS koncepciót is figyelembe vettük, így a D4S ERP rendszer is felhőalapú.

Válassz Saas modell szerinti felhőalapú vállalatirányítási rendszert!

Mit jelent ez a gyakorlatban?

-        interneten keresztül elérhető

-        nem konkrét eszközön telepített

-        nem foglal tárhelyet

-        a szolgáltató foglalkozik a frissítéssel és karbantartással, nem a felhasználó

-        bárhonnan és bármikor elérhető a felület

-        használatához nem szükséges mély informatikai tudás

-        könnyedén lehetséges a párhuzamos munkavégzés

-        a havidíjas előfizetésnek köszönhetően egyszerre kisebb költséget jelent

A D4S ERP-ben ezentúl rengeteg automatizációs lehetőség rejlik, illetve felhasználóbarát és könnyen kezelhető, melyek segítenek abban, hogy a napi munkavégzés minél gördülékenyebben menjen. Amennyiben Számodra is fontos, hogy kollégáid azzal foglalkozzanak, ami ténylegesen fontos, ne pedig a papírmunkával és szeretnél minden üzleti folyamatot egyben látni egy rendszerben, úgy ne késlekedj tovább, keress minket és segítünk a D4S ERP bevezetésében!

E-learning felületünkön és Youtube csatornánkon számos oktatóvideót találsz az ERP rendszer működésével kapcsolatban, illetve mi is szívesen adunk útmutatást a bevezetési időszak után is.

Kedvezményesen juthatsz hozzá az ERP rendszerhez, amennyiben pályázat útján állami támogatásban is részesülsz, így ezt is érdemes kihasználni. Hamarosan indul egy új pályázati időszak, ahol a GINOP Plusz és DIMOP Plusz pályázatok esetében mi is tudunk neked segíteni az egész pályázati folyamatban!

 

 

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje árajánlatát!

aaaa ddddddDREAM4SYS ERP - Vállalatirányítási rendszer
Kövesse cégünket: