Webshop készítés felhőalapú ERP-n belül

Az internet és az online tér rohamos fejlődése az üzleti világ minden aspektusát átalakította, és a webáruházak készítése ma már alapvető fontosságú az üzleti siker eléréséhez. Emiatt is tartottuk jelentősnek, hogy az általunk fejlesztett D4S felhőalapú vállalatirányítási rendszerben integrálva lehessen létrehozni saját webshopot és ne legyen szükség összeköttetést kialakítani más külső rendszerekkel!

A D4S-ben céged egész ügyvitelét kezelheted, a számlázástól egészen a raktárkezelésig megtalálsz benne mindent, amire csak szükséged lehet. Ezt egészítettük ki a webshop készítéssel, így lett teljes a kép! Kollégáink egy saját webes motort fejlesztettek ki, mely rendkívül sokszínűen támogatja, hogy webáruházad pont olyan lehessen, amilyennek elképzelted! Folyamatosan dolgozunk újdonságokon, hogy ERP rendszerünk naprakész legyen a változó üzleti világ friss trendjeivel kapcsolatosan.

Webshop ERP rendszerbe integrálva

A webshop készítéshez nem lesz szükséged másra, mint egy domain névre, ahol elérhető lesz az oldal, illetve kreativitásodra, hogyan is szeretnéd, ha kinézne. Miután ezeket leegyeztettük, elkészítjük neked a vázát, a Te dolgod pedig már csak annyi lesz, hogy feltöltsd tartalommal, melyet a későbbiekben bármikor módosíthatsz!

Mint minden webshop, természetesen ez is összeköthető Google Analytics-el és Google Ads-el, hogy nyomon tudd követni látogatóidat és oldalad teljesítményét.

Mivel a webáruház szoros összeköttetésben van a vállalatirányítási rendszerrel, így a megrendelések azonnal megérkeznek a szoftverbe és könnyedén kezelhetők onnan. Néhány kattintással számlát készíthetsz belőlük és elindíthatod a kiszállítását DPD futárszolgálattal, közben pedig a készleted is naprakészen fog változni. Ennek köszönhetően valós idejű készletinformációkat jeleníthetsz meg a webshopodban, így vásárlóid tudni fogják miből rendelhetnek még és mi az, ami nincs készleten.

Nem tudunk elképzelni annál kézenfekvőbb és hatékonyabb munkavégzést, mint mikor minden folyamatot a cégedben egy helyen láthatsz és ugyanazon helyről kezelheted a webshopodat is.

Mindezt pedig bárhonnan bármikor elérheted, hiszen D4S felhőalapú vállalatirányítási rendszerünk , azaz csak internetre van szükséged ahhoz, hogy használni tudd!

Kezdjük el a közös munkát még ma, hogy minél előbb használatba vehesd új webshopodat!

 

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje árajánlatát!

aaaa ddddddDREAM4SYS ERP - Vállalatirányítási rendszer
Kövesse cégünket: