Weblap készítés, egyedi hírportál fejlesztése

Ahhoz, hogy egy weblap vagy egy hírportál fejlesztés napjainkban kielégítse minden igényünket, nemcsak szépnek, de okosnak is kell lennie. Információkat kell adjon tulajdonosának a látogatóiról és azok szokásairól. Szeretné tudni, kik keresik fel honlapját? Mit néztek meg legtöbbször? Mind ezt név szerint?

A weblap készítés illetve a hírportál fejlesztés cégünknél - már több mint 10 éve – marketinges szempontok szerint végezzük azzal a céllal, hogy minél több információt tudjunk átadni az olvasókról/látogatókról a honlap birtokosának. Professzionális grafikai tervezéssel és webfejlesztőkkel állunk az Önök rendelkezésére a tökéletes weboldal létrehozásában.

Minden web és hírportál fejlesztés a cégünk DREAM4SYS termékét - egy egyedi web-motort használ - növelve ezzel az oldal biztonságát az esetleges támadások ellen. Olvasóit név szerint is megismerheti, szokásairól pedig teljes statisztikát szerezhet meg. Oldalainkkal könnyen megnövelheti látogatottságát, forgalmát és számos kiegészítő funkciót kapcsolhat, melyeknek csak az Ön képzelete szabhat határt!

A Dream4sys weblap készítés és hírportál fejlesztés elemei:

 • Egyszerű (CMS) kezelőfelület: igény szerint változtatható tartalom, nélkülünk is
 • Egyedi design, felhasználó-barát szerkezet
 • Korlátlan bővítési lehetőség: nem kell többé új honlapot készítenie
 • Űrlap küldő játék modul: mert így is szerezhet információkat olvasóiról
 • Látogatók nyomkövetése
 • Facebook és Google+ modul: összeköttetés a közösséggel
 • SEO – Keresőoptimalizálás: weblapjaink közvetlen összeköttetésben állnak a Google rendszereivel, hogy ne csak fent legyen az interneten, de látható is legyen!
 • Teljes látogatói statisztika a Google Analytics segítségével
 • Térkép integráció útvonaltervezővel (Google Maps)
 • Ingyenes tárhely és e-mail cím
 • Intelligens hírlevélküldő rendszer (eDMS)
 • Többszintű jogosultságkezelés
 • Egyedi motor – biztonságos hozzáférés

Egyszerű, hatékony kezelőfelület a weblap készítés és hírportál fejlesztés:

Honlapjainkat fejlett tartalomkezelő rendszerrel (CMS) láttuk el, így Önnek nem kell várnia a weboldal készítőjére, rendszergazdára, hogy módosításokat végezzen rajta. Ön, vagy a cégében dolgozó alkalmazott programozási ismeretek nélkül is változtathatja honlapja tartalmát, így a honlapjaink szerkesztése nem bonyolultabb, mint egy egyszerű szövegszerkesztő Pl.: MS Word használata

Fejlett hírlevélküldő rendszer (eDMS):

A Dream4Sys weblap készítés sor beépített hírlevél kiküldő rendszer (eDMS) alkalmas nagytömegű, spam-mentes formázott html alapú hírlevelek kiküldésére, melyben névszerinti nyomon követés végezhető az egyes e-mailcímek mögött megbúvó felhasználók aktivitásáról. Vagyis a hírlevél kiküldése után név szerint megmondjuk, hogy ki olvasta el a hírlevelét és név szerint megmondjuk, ki és mit olvasott el a hírleveléből elindulva az Önök honlapján.

Folyamatos fejlesztésekkel biztosítjuk, hogy honlapja mindig meg tudjon felelni a kor elvárásainak, így az Ön oldala mindig naprakész marad. Meglévő weboldala egyszerűen és gyorsan integrálható rendszerünkhöz. Válasszon minket és növelje meg egyszerűen forgalmát!

 

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje árajánlatát!
DREAM4SYS ERP Vállalati komplex infokommunikáció
Kövesse cégünket: