Neked is ajánljuk vállalatirányítási rendszer bevezetését!

Amennyiben nem akarsz lemaradni versenytársaidtól és szeretnél lépést tartani az üzleti világ folyamatosan változó kihívásaival, akkor érdemes minél előbb bevezetni egy vállalatirányítási rendszert másnéven ERP-t céged életébe!

Cégünk, a Silicon Dreams Kft. már évek óta fejleszti a D4S ERP rendszert, mely teljes mértékben magyar, modern megjelenésű és egyszerűen áttekinthető, Számodra is pont megfelelő lehet!

Kiknek ajánljuk a vállalatirányítási rendszert?

Igazából minden cégnek! Egy vállalkozás mindig bonyolult folyamatokból áll, több különböző része van, amiket jó, ha van egy rendszer, ami összefog, ahol egyben lehet látni mindent. Az ERP-ben minden cégen belüli mozgást, tranzakciót rögzíthetsz, amikből a szoftver átlátható statisztikákat készít, melyek további számolások alapjai lehetnek.

Az D4S ERP támogatja a csapatmunkát is, hiszen egyszerre többen is dolgozhattok benne, nincs akadálya a párhuzamos munkavégzésnek. Ez lehetőséget ad arra is, hogy gyorsabban végezzetek cégen belül az egyes folyamatokkal, hiszen nem kell várni, míg a másik befejezi a munkáját.

Vállalatirányítási rendszer a versenyképesség fenntartása érdekében

A D4S vállalatirányítási rendszer tökéletes választás az induló cégeknek is! Moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy amíg kisebb a cég, addig kevesebb részét használja a rendszernek, majd a növekedéssel együtt bővíthető a megváltozott igényeknek megfelelően.

Amennyiben rengeteg adattal rendelkezel, sok partnert, terméket rögzítesz, illetve a számla vagy szállítólevél forgalmad is jelentős, ezesetben is érdemes a D4S ERP-t használnod. Átláthatóvá és kezelhetővé teszi számodra az adathalmazt és gördülékenyebbé teszi a velük való munkát. Attól se ijedj meg, ha korábbi rendszeredből vagy excelből ERP-be kell átmásolni adatokat, mert D4S rendszerünkben ez is gyorsan működik, illetve mi is segítünk benne!

Azoknak a cégeknek is ajánljuk D4S vállalatirányítási rendszereket, akik szeretnének kedvezményesen hozzájutni ERP-hez, hiszen pályázati úton is beszerezhető, melyre jelentős állami támogatás igényelhető.

Hamarosan új pályázati időszak indul GINOP Plusz és DIMOP Plusz pályázatokkal, így ha Te is szeretnél támogatást igényelni céged digitális fejlesztésére és vállalatirányítási rendszer bevezetésére, keress minket!

 

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje árajánlatát!

aaaa dddddd



DREAM4SYS ERP - Vállalatirányítási rendszer
Kövesse cégünket: