Silicon Dreams Kft. - ismerj meg minket!

A Silicon Dreams Kft. egy több, mint 25 éves kecskeméti központú, innovatív informatikai vállalkozás. Kis csapatunk teljes mértékben elkötelezett, hogy modern és időtálló megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek, folyamatosan növelve elégedettségüket. Az informatikai szolgáltatások mellett 2000-től haditechnikai tartalomszolgáltatással is foglalkozunk, hozzánk tartoznak a JETFly és a Háború Művészete hírportálok, melyek országszerte ismertek a repülősök körében. Ezeken túl fontos része működésünknek a D4S felhőalapú vállalatirányítási rendszer fejlesztése. 

D4S a Te vállalkozásodnak is!

A D4S egy komplex megoldás, amely integrálja az összes fontos üzleti folyamatot egy egységes felületen, lehetővé téve ügyfeleink számára, hogy hatékonyabban működtessék vállalkozásukat. Legyen szó pénzügyi elemzésről, raktárkezelésről vagy akár webshop üzemeltetésről, a D4S segít az egyszerűsítésben és az automatizálásban, miközben biztosítja a valós idejű információkhoz való hozzáférést, hogy a legjobb döntéseket tudják meghozni a vezetők. Tehát a D4S összefogja céged egész ügyvitelét, minden folyamatot egy kezelőfelületen érsz el, nincs szükséged több rendszerre. Egyszerű és felhasználóbarát felépítésének köszönhetően könnyen tanulható, melyhez hozzájárulnak az e-learning felületen található oktatóvideóink is. 

 Ismerd meg Te is a vállalatirányítási rendszerek előnyeit:

 

Fontos tudnod, hogy D4S szoftverünket pályázat keretein belül is beszerezheted! Hogyan tudunk Neked ebben segíteni?

Folyamatosan informálódunk a digitális fejlődést elősegtő pályázatokról - ezek leginkább a GINOP, GINOP Plusz, DIMOP - így amennyiben új időszak indul, azonnal tudunk tájékoztatni, hogy elsők között adhasd be pályázatodat! Több sikeres pályázati ciklus áll már a hátunk mögött, ismerjük a buktatókat és az apró részleteket. Amennyiben minket választasz, összekötünk tapasztalt pályázatíróinkkal, akik segítenek a teljes folyamat lebonyolításában, illetve mi is végig támogatunk. Nyertes pályázat esetén átvállaljuk a pályázatíró költségét! Ezután pedig segítségedre leszünk a D4S vállalatirányítási rendszer bevezetésében, megismerésében és napi használata során, hogy vállalkozásod gördülékenyebben és egyszerűbben tudjon működni.

Keress minket és egyeztessünk a lehetőségekről!

 

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje árajánlatát!
DREAM4SYS ERP - Vállalatirányítási rendszer
Kövesse cégünket: