A D4S vállalatirányítási rendszer előnyei az Excellel szemben

Ha régóta gondolkozol, hogy szükséges lenne a meglevő, Excelekben tárolt adatokat átvezetni egy sokkal megbízhatóbb felületre, akkor ez a cikk Neked szól! Összefoglaljuk az ERP-k, ezen belül is a D4S néhány fontos előnyét és azt, hogy miért érdemes elgondolkodni a költözésen.

Az Excellel szemben egy jól felépített vállalatirányítási rendszer lehetővé teszi a cég számára, hogy automatizálja a folyamatokat, például a rendelések feldolgozását, a számlázást, a készletkezelést stb. Ez javítja az operatív hatékonyságot és csökkenti az emberi hibák kockázatát. A D4S ERP-n belül is számtalan automatizálási lehetőség rejlik, így kevesebb időt kell a dolgozóknak adminisztrációra fordítaniuk. Költözz Excelből ERP-be a D4S ERP segítségével.

Az Excel alkalmazása kis és közepes vállalatok számára hatékony lehet, de ahogy a vállalat növekszik és bonyolultabbá válik, az Excel gyakran nem tudja megfelelően kiszolgálni az igényeket. Egy vállalatirányítási rendszer lehetőséget ad a vállalatnak a skálázhatóságra és a fejlődésre. A rendszer rugalmas és testreszabható, így alkalmazkodik a vállalat növekedéséhez és változó igényeihez.

Tehát az Excel egy hatékony eszköz az adatok és információk kezelésére, de vállalati környezetben az ERP rendszerek még több előnyt kínálnak, amik miatt érdemes a már jól megszokott táblázatokat lecserélni egy integrált rendszerre.

A D4S ERP-t pályázati úton is beszerezheted, melynek folyamatában keress minket és szívesen segítünk!

Bármilyen kérdés esetén elérsz minket telefonon, e-mailen vagy a lenti kapcsolati űrlapot kitöltve!

 

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje árajánlatát!




DREAM4SYS ERP - Vállalatirányítási rendszer
Kövesse cégünket: