Pályázz velünk a GINOP PLUSZ 1.2.1-re, még megteheted!

Július 12-én elstartol az idei év egyik legnagyobb pályázatának, a GINOP PLUSZ 1.2.1-nek a beadási időszaka, melynek keretein belül akár 70%-is állami támogatásban részesülhetsz. Addig még van egy kis időd felkészülni rá, amiben segítségedre tudunk lenni.

Pályázati kalkulátorunk Neked is segít!

A megfelelő pályázati anyag összeállítása nem egyszerű feladat, azonban szakértő pályázatíróink támogatásával gördülékenyen fog haladni a folyamat. Cégünk már évek óta a Modern Vállalkozások Programjának szállítója, illetve a IFKA minősített szolgáltatója és számtalan sikeres pályázat áll a hátunk mögött, továbbá Dream4Sys vállalatirányítási rendszerünk teljes mértékben megfelel a pályázati kiírásnak.

Annak érdekében, hogy tovább könnyítsük a helyzetedet, megalkottuk pályázati kalkulátorunkat, mely a fontos információk megadása után azonnal megmutatja, hogy mekkora lehet a projekted elszámolható teljes összköltsége. Ezenfelül azt is láthatod benne, mekkora az összköltség állami támogatású hányada, illetve mennyi önerőre lenne szükséged.

 

Árajánlat kérése

Már lehetőséged van árajánlatot kérni D4S vállalatirányítási rendszerünkre, melynek lépéseiben segítségedre vagyunk rövid videónkkal és leírásunkkal

Ajánlatot csak belépés után, a regisztrációval rendelkező ügyfelek tudnak kérni a https://vallalkozzdigitalisan.hu/ weboldalon!

 

 

Ha szeretnél megismerni minden részletet a pályázattal kapcsolatban akkor olvasd el legutóbbi cikkünket, illetve keress minket elérhetőségeinken vagy az alábbi űrlap kitöltésével!

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje árajánlatát!

aaaa ddddddDREAM4SYS ERP - GINOP Plusz-1.2.3-21 ready
Kövesse cégünket: