NAV 3.0 és automatikus szállítói számla importálás rendszerünkben - felhívás GINOP PLUSZ 1.2.3-21 pályázatra

A NAV 3.0 adatszolgáltatás kiemelt projekt volt, hiszen 2021. január 1-től a magánszemélyeknek kiállított számlákat is kötelező beküldeni az adóhatóság felé, továbbá az ÁFA kódokban is változások történtek. NAV import funkciónk pedig lehetővé teszi, hogy a szállítói számlákat automatikusan rögzítsük, megspórolva ezzel az adminisztrációra fordított időt.

Készüljünk együtt a GINOP PLUSZ és DIMOP pályázatra

 

Árajánlat kérése

Megnyílt az ajánlatkérő felület! Az alábbi bemutató videóval és rövid leírással segítünk, hogy átlásd a folyamatát.

Ajánlatot csak belépés után, a regisztrációval rendelkező ügyfelek tudnak kérni a https://vallalkozzdigitalisan.hu/ weboldalon!

 

Vállalatirányítási rendszerünk az utóbbi időben több új fejlesztéssel is bővült, ezek közül az egyik legfontosabb a NAV 3.0 átállásunk, illetve a szállítói számlákra vonatkozó NAV import funkció. A törvényi előírásoknak tökéletesen megfelel mind DREAM4SYS mind D4S szoftverünk, így bátran ajánljuk figyelmedbe a GINOP PLUSZ 1.2.3-21 pályázatot, mely esetében szoftvervásárlás mellett a projekt méret akár 70%-ában ingatlanberuházás is megvalósítható.

Segítünk, hogy megtudd, mekkora összegre leszel jogosult nyertes pályázat esetén. GINOP PLUSZ kalkulátorunk segítségével egyszerűen, gyorsan és kötelzettségektől mentesen kiszámolunk Neked mindent, amit tudnod kell.

Két termékünk, a DREAM4SYS és D4S között a legnagyobb különbség abban rejlik, hogy míg a DREAM4SYS helyben telepített on-premise jellegű rendszer, addig a D4S nincs telepítve a számítógépre, hanem interneten keresztül, felhőalapú módszerrel érhető el.    

Kattints és ismerd meg vállalatirányítási szoftverünket részletesebben, melyet a GINOP PLUSZ-1.2.3-21 pályázat keretei között beszerezhetsz.

 

Vállalatirányítási rendszer GINOP PLUSZ pályázattal 70% támogatással

Mit érdemes tudni az új pályázatról?

Várhatóan áprilistól beadható a GINOP 3.2.2 utódja, a GINOP PLUSZ-1.2.1-21 pályázat, mely mikro-, kis-, és középvállalkozások számára teszi könnyen elérhetővé a hardver fejlesztést, a szoftverbeszerzést és az ingatlanberuházást. Mindezt sokkal kedvezőbb feltételekkel, mint elődje!

Célja:

-        modern technológiák beszerzése

-        korszerű infrastrukturális feltételek megteremtése

-        digitalizált üzleti és termelési folyamatok kialakítása

-        erőforrás-hatékonyság és/vagy az előállított termékek/szolgáltatások minőségének javulása

-        magasabb termelékenységi szint elérése

Kik tartoznak a pályázók körébe?

Olyan mikro-, kis-, és középvállalkozások, melyek:

-        rendelkeznek legalább 1 teljes, lezárt üzleti évvel

-        éves átlagos, statisztikai állományi létszáma a támogatási kérelem benyújtását megelőző legutolsó lezárt, teljes üzleti évben 3 fő volt

-        Magyarország területén székhellyel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, kettős könyvvitelt vezető egyéni vállalkozók és egyéni cégek, vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok fióktelepei

-        nem tartoznak az EVA és a KATA hatálya alá

Budapest területén megvalósuló fejlesztés nem támogatható, azonban egyes Pest-megyei települések kivételt képeznek.

Amennyiben szeretnéd igénybe venni segítségünket a pályázat beadásával kapcsolatban, vagy többet szeretnél megtudni vállalatirányítási rendszerünkről, kérlek töltsd ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot:

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje árajánlatát!




DREAM4SYS ERP - Vállalatirányítási rendszer
Kövesse cégünket: